énektanár szaknévsor, Budapest, IX. kerület, Ferencsváros - tanárkereső.hu

Énektanárt keres? » énektanár szaknévsor, Budapest, IX. kerület, Ferencsváros

énektanár szaknévsor, Budapest, IX. kerület, Ferencsváros

Itt 1 IX. kerületi énektanár közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön óradíj ajánlatot is kérhet.

részletes kereső

Gáspár Szilvia

1094 Budapest

(70) 507-2781
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Korosztályok, amelyeknek az oktatását vállalja
felsőtagozatos általános iskolások, középiskolások, főiskolások, egyetemisták, dolgozók, seniorok

Énektípusok
könnyűzenei ének

Szakterületek
ének, ének - zene, hangképzés, szolfézs, zeneelmélet, ritmus

Részletes ismertető
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-ének előadóművész, - tanár szakán diplomáztam valamint nagy könnyűzenei énekesi tapasztalattal rendelkezem. Európa szerte sokat koncertezem. 15 éve tanítok.
Készítettem már fel magánúton sikeresen zenei tehetségkutatókra, versenyekre, felvételikre jazz, pop, rock, musical, mai modern dalokból egyaránt tanítványaimat. Nagyon szeretek tanítani és örülök, hogy hozzám is szeretnek jönni a tanítványaim:) Fontosnak tartom a személyre szabott oktatást, valamint hogy szakmailag a lehető legtöbbet segítsek a hangképzésben, felkészülésben. Hobbiból éneklőket is szeretettel várok.
Gyerekek zenei fejlesztésével is foglalkozom.Tanítványaim véleménye az óráimról:
K.Orsi:
Nagyon szeretek Szilvihez énekórákra járni. Csodálatos tanár, komoly gyakorlattal és imádom, ahogy énekel. Nemcsak tanít, de nyitott a tanulásra, folyamatosan fejleszti magát. Az első alkalmak után biztosan éreztem, hogy máshogy énekelek, mint korábban. Tudatosabban tudok bánni a hangommal, mint azelőtt. Sok év éneklés után is van mit tanulnom tőle légzésből és technikailag. Kiválóan rá tud hangolódni a tanítványaira.
F.Tibi:
Sokat tanulok Szilvitől az óráin zeneileg,emberileg egyaránt. Nagy tudással és tapasztalattal rendelkező énekes és tanár, aki mindig motivál a fejlődésben és türelemmel ,szeretettel segít át a technikai nehézségeken. Csak ajánlani tudom!