Nyelvtanár, tanár szaknévsor, Budaörs - tanárkereső.hu

Nyelvtanár kereső » Nyelvtanár, tanár szaknévsor, Budaörs

Nyelvtanár, tanár szaknévsor, Budaörs

Itt 2 budaörsi nyelvtanár közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön óradíj ajánlatot is kérhet.

részletes kereső

Dancs Krisztina

2040 Budaörs

(20) 915-1951
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Korosztályok, amelyeknek az oktatását a nyelvtanár vállalja
alsótagozatos általános iskolások, felsőtagozatos általános iskolások, középiskolások, főiskolások, egyetemisták, dolgozók, seniorok

A nyelvtanár által oktatott nyelvek
német

A nyelvtanár által oktatott tananyagtípusok
általános nyelv, alapfokú nyelvvizsga-előkészítő, középfokú nyelvvizsga-előkészítő, felsőfokú nyelvvizsga-előkészítő, nyelvtani rendszerező, társalgás, érettségi-előkészítő, emelt szintű érettségi-előkészítő, szókincsfejlesztő, kiejtésjavító

Nyelvórák helyszíne
tanárnál

A nyelvtanár számlaképes
igen

Tapasztalat
több mint 3 év

Nyelvtanári diplomám van
igen

A nyelvtanár mikor tud órákat vállalni
munkanapokon 7-10 óra, munkanapokon 10-15 óra, munkanapokon 15-20 óra

Részletes ismertető
Többéves tapasztalattal rendelkező lelkes nyelvtanárnő vállal németoktatást, korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire felkészítést.

Németh Olívia

2040 Budaörs, Beregszászi u.

(30) 238-9686
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Korosztályok, amelyeknek az oktatását a nyelvtanár vállalja
középiskolások, főiskolások, egyetemisták, dolgozók

A nyelvtanár által oktatott nyelvek
angol

A nyelvtanár által oktatott tananyagtípusok
általános nyelv, alapfokú nyelvvizsga-előkészítő, középfokú nyelvvizsga-előkészítő, felsőfokú nyelvvizsga-előkészítő, nyelvtani rendszerező, társalgás, érettségi-előkészítő, emelt szintű érettségi-előkészítő, szókincsfejlesztő, kiejtésjavító, üzleti szaknyelv

Nyelvórák helyszíne
tanárnál

A nyelvtanár számlaképes
igen

Tapasztalat
több mint 3 év

Nyelvtanári diplomám van
igen

Ha van nyelvtanári diplomája, akkor hol szerezte
Miskolci Egyetem

Nyelvtanár születési éve
1976

Nyelvtanár állampolgársága
magyar

A nyelvtanár mikor tud órákat vállalni
munkanapokon 7-10 óra, munkanapokon 10-15 óra

Részletes ismertető
Angoltanítás, kommunikáció fejlesztés, nyelvtani rendszerezés, általános, gazdasági és üzleti angol tanítása, nyelvvizsgára, emelt szintű érettségire felkészítés 20 év tanítási gyakorlattal rendelkező, nyelvterületen is élt, angol szakon végzett, eredményorientált, türelmes, barátságos nyelvtanárnőnél.
Manapság egyre fontosabb szerepet kap legalább egy idegen nyelv társalgási szintű elsajátítása. Az élet minden terén megmérettetéseink során előny a magabiztos angol nyelvtudás.
Önöknek lehetősége van az óráimon egy gyakorlatorientált, barátságos hangulatú óra eltöltésére, melynek fókuszpontjában a magabiztosság megteremtése, és a problémamegoldás képességének fejlesztése áll.
Nálam hatékony, sokat próbált, bizonyított módszerekkel tanulhat, ahol garantált a gyors haladás és teheti mindezt barátságos, kellemes és nyugodt környezetben.

Ha kommunikáció-fejlesztésre van szüksége, változatos, életszerű, szókincs fejlesztő szituációs gyakorlatok, témák, történetek segítségével megtanítom Önt reagálni számtalan gyakori és váratlan élethelyzetben. Rövid időn belül Ön képes lesz folyékonyan és választékosan, nyelvtani hibáktól lehetőleg mentesen elbeszélgetni számtalan témáról munkahelyi és baráti környezetben egyaránt.

Amennyiben a nyelvtannal vannak gondjai, nyelvtani rendszerező óráimon, gyakorlati feladatok segítségével világossá és érthetővé teszem az eddig problémás területeket.
Meg fogja érteni és képes lesz alkalmazni az igeidő rendszert, gyakran használt nyelvtani szerkezeteket és látni fogja az egyes nyelvtani témák közötti összefüggéseket.

A hozzám forduló tanítványok többsége a használható nyelvtudáson túl sikeres nyelvvizsgát is szeretne tenni, ezért az elmúlt 20 év során ezen a területen is nagy gyakorlatra tettem szert.

Ha Ön egy megbízható, elhivatott, szakmáját szerető és gyakorló nyelvtanárt keres, megtalálta akire szüksége van.
Hiszem, hogy az eredményes tanulás egyik alappillére a tanár személyisége és elhivatottsága, ám ugyanilyen fontos a tanuló akarata, hozzáállása, kitartása. Amennyiben a két oldal egyensúlyban van, akkor a siker biztosan nem marad el.
Szeretettel várom minden tanulni vágyó jelentkezését!